Kampeerterreinen Lierop

Camping De Somerense Vennen

Kampeerterreinen Lierop
Neem vandaag contact op

Adres
Philipsbosweg 7
Plaats
5715 RE  Lierop
Telefoon
0492 331 216
E-Mail
info@somerensevennen.nl
Facebook
pages/Camping-de-Somerense-Vennen/251606661617906
Website
www.somerensevennen.nl

Informatie

Verscholen in de rustige en uitgestrekte bossen in het grensgebied van de Peel en de Kempen, op een van de mooiste plekjes in Noord-Brabant ligt camping “De Somerense Vennen”. U en uw gezin kunnen bij ons een fijne vakantie doorbrengen in een bosrijke omgeving. Een prachtige en kindvriendelijke camping, gelegen nabij de Somerense Heide, waar u de rust nog kan vinden en tevens kan genieten van de natuur om u heen. Vanaf de camping kunt u direct de wandelpaden en fietspaden op zo de bossen in. Wij bieden u ruime, moderne, luxe kampeerplaatsen met de mogelijkheid tot “gratis” draadloos internet (WiFi). Natuurlijk hebben wij ook een prachtig verwarmd binnen zwembad, alwaar de kinderen zich optimaal kunnen vermaken, tevens is er indoor ook een prachtig speelpaleisje aanwezig al met al een gezinscamping bij uitstek! Men noemt niet voor niets Camping de Somerense Vennen, “De groene oase van Someren”.

Keywords Begane grond, Fietsen, Meer, Familiecamping, Recreatiepark, Caravan, Stacaravan, Tent, Vouwwagen, Bungalow, Restaurant, Snackbar, Zwembad, Manege.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

ma, wo, vr, zo:De receptie is tot 19 augustus 2012 de gehele week.geopend.; di, do, za:Telefonisch zijn wij alle dagen bereikbaar.

Betalingsmogelijkheden

Cash , MasterCard

Categorieën

Kampeerterreinen
0492331216 0492-331-216 +31492331216

Kaart Philipsbosweg 7

Loading map...